Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

GYŐZTESEK KARNEVÁLJA


Fővárosi Nagycirkusz

2018. január 26. 15:00

Győztesek karneválja a cirkuszban!

Igazi magával ragadó karneváli hangulatot ígér a Fővárosi Nagycirkusz Győztesek karneválja a cirkuszban című műsora. A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból összeállított előadás története szerint egy szerelmespárt kísérhetünk majd el felfedezőútjukon, át egy karneváli éjszaka minden illékony titka és rebbenő varázslata között. Amikor lenyugszik a nap, a fiú és a lány álarcot öltenek, hogy végigkalandozzanak a megannyi csodát és varázslatot rejtő mesés cirkuszi forgatagon.

„A színes éj leszállt, a cirkusz fölött / Ne keresd, a Hold is maszkot ölt. / Napnak öltözött fénye úgy ragyog, / Nézik iriggyé sárgult csillagok.” – énekli a fiú a lánynak a Monte Cristo grófja című musicalből jól ismert dal cirkuszra átírt változatát, és válaszol rá a lány: „Ha a halál elől bújsz, jó helyen jársz, / Ha jó a maszkod, ő sem ismer rád. / Tündér lesz boszorkány, a bohóc meg király, / Ilyen a cirkusz, fordított világ.”

Aztán elvegyülnek az álarcos kavalkádban, és együtt nézik a szemkápráztató mutatványokat, szerelmesen évődnek egymással, hogy mire eljön a pirkadat és megszólalnak az új napra készülő énekesmadarak, ők is levessék álarcukat és egymás szemében gyönyörködve megtalálják a másikban azt, amit végig kerestek: a csodát és varázslatot, ami maga a szerelem.

A
Győztesek karneválja a cirkuszban 2018. január 19. és március 11. között, hetente nyolc alkalommal lesz látható a Fővárosi Nagycirkusz porondján.